بازدید رئیس دانشگاه به همراه نماینده مردم شهرستان سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان جدید الاحداث رازی یکشنبه، 8 مرداد 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه نماینده مردم شهرستان های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار ، مسئولین و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بانه از بیمارستان جدید الاحداث رازی این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش وب دا، بیمارستان 96 تختخوابی رازی شهرستان بانه در سه طبقه همراه با طبقه هم کف و زیرزمین و شامل کلیه بخش های لازم جهت ارائه خدمات درمانی بیشتر به مردم این منطقه احداث گردیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در جریان این بازدید ، در جهت جذب اعتبارات لازم از وزارت متبوع برای انجام اقدامات مربوط به تجهیز و تامین نیروی انسانی آن طی چند ماه آینده قول مساعد داد.

دکتر سیامک واحدی بهره‌برداری از بیمارستان جدید را گامی مؤثر در زمینه برطرف نمودن مشکل کمبود تخت‌های بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه دانست.