برگزاری نشست مطبوعاتی رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه سنندج چهارشنبه، 11 مرداد 1396
 نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اصحاب رسانه سنندج جهت ارائه گزارش عملکرد دولت تدبیر و امید در سالهای 1396-1392 در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه برگزار گردید

به گزارش خبرنگار وب دا، در این نشست که با حضور رئیس، معاون بهداشتی و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن گرامیداشت پیشاپیش روز خبرنگار و تسلیت سالروز شهید صارمی، بر اهمیت نقش خبرنگاران در جلوه دادن خدمات حوزه سلامت، اطلاع رسانی صحیح مشکلات و نواقص سیستم به مسئولین و انعکاس درست اخبار به مردم جامعه که منجر به حصول نتایج کارآمد و حیاتی بویژه در حوزه  سلامت گردد، تاکید کرد.

دکتر سیامک واحدی در این نشست با اشاره به حجم بالای برنامه های اجرایی دانشگاه و وسیع بودن حیطه کاری آن، به ارائه عملکرد دانشگاه به تفکیک معاونت ها در سالهای 1396-1392پرداخت و اخلاق انسانی را قبل از هر چیز ناظر بر این عملکرد دانست.

وی با بیان اینکه هدف از این جلسه نشان دادن سطح بالای شایستگی و لیاقت مردم استان و تامین امنیت روحی و فکری آنان علاوه بر سلامت جسمی است، از خبرنگاران خواست علاوه بر ارائه انتقادهای سازنده در جهت مرتفع نمودن کاستی های دانشگاه، در زمینه انتقال و بازتاب دستاوردها و خدمات حوزه سلامت به مردم استان نیز، تلاش نمایند.

رئیس دانشگاه، عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در زمینه منابع مالی، انسانی و فیزیکی و طرح های عمرانی شامل راه اندازی 1014 تخت بیمارستانی، پروژه های طرح تحول نظام سلامت، مراکز سلامت و امور بهداشتی ، فضاهای آموزشی ، پژوهشی و سایت اداری و ستاد مرکزی دانشگاه را مورد بررسی قرار داد.

دکتر واحدی در جهت احداث و راه اندازی پروژه های مراکز درمانی، به بیمارستان کوثر سنندج با 637 تخت ،بیمارستان 32 تختخوابی سروآباد، بیمارستان 32 تختخوابی دهگلان، بیمارستان بانه با 96 تخت و بیمارستان سقز با 217 تخت اشاره نمود.

وی پروژه های طرح تحول نظام سلامت را در پنج حوزه؛ کلینیک های ویژه ، بلوک های زایمان LDR، بخش های اورژانس بیمارستانی، شیمی درمانی، تشخیص و غربالگری سرطان و تجهیز تخت های ویژه ICU و CCU معرفی کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه گفت: تاکنون کلینیک های ویژه سنندج، قروه ، مریوان و بانه افتتاح شدند و همچنین کلینیک های ویژه سقز و کامیاران در شهریور ماه و کلینیک ویژه دهگلان نیز در آذر ماه افتتاح خواهند شد.

دکتر واحدی با اشاره به افتتاح بلوک زایمان LDR بیمارستان بعثت سنندج ، افزود: بلوک زایمان LDR بیمارستان امام خمینی دیواندره در آذر ماه، بلوک زایمان LDR بیمارستان سینا کامیاران و بلوک زایمان LDR بیمارستان بوعلی مریوان در بهمن ماه سالجاری افتتاح و بلوک زایمان LDR  بیمارستان جدید سقز و بلوک زایمان LDR  بیمارستان جدید بانه نیز جهت اجرا، طراحی گردیده اند.

وی همچنین اظهار داشت: اورژانس بیمارستان توحید سنندج افتتاح گردیده و اورژانس بیمارستان امام خمینی سقز در شهریورماه و اورژانس بیمارستان بوعلی مریوان در بهمن ماه افتتاح خواهند شد.

رئیس دانشگاه در این نشست از افتتاح بخش های شیمی درمانی ، تشخیص و غربالگری سرطان در بیمارستان توحید سنندج در بهمن ماه ، بیمارستان بوعلی مریوان در شهریورماه، بیمارستان شهید بهشتی قروه در آذر ماه و غربالگری بیمارستان سقز در بهمن ماه خبر داد.

دکتر واحدی تصریح کرد: دانشگاه در قالب عقد تفاهم نامه چهارجانبه فی ما بین وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، استانداری کردستان و مجمع خیرین سلامت ، پروژه های مراکز سلامت و حوزه بهداشتی را در دو فاز و با 74 پروژه استارت زده و عملیات اجرایی را به منظور به بهره برداری رسیدن همه پروژه های تعریف شده در این طرح را در سال جاری مدیریت می نماید.

وی اهم فعالیتهای عمرانی انجام شده در دانشگاه طی 7 ماه گذشته را؛  افتتاح و راه اندازی بیمارستان کوثر سنندج (بزرگترین مرکز درمانی غرب کشور) شش ماه زودتر از زمان پیش بینی شده قبلی، شروع عملیات تجهیز و راه اندازی بیمارستان جدید بانه، افتتاح و راه اندازی 4 پروژه کلینیک ویژه ( سنندج – قروه – مریوان و بانه) و آماده سازی 3 پروژه دیگر برای افتتاح ظرف 2 تا 5 ماه آینده، افتتاح خوابگاه 300 نفره 22 گولان سنندج، افتتاح اورژانس، سایت اداری ،درمانگاه تخصصی ، اجرای سردرب جدید و اصلاح و ارتقا محوطه و بخش های پشتیبانی بیمارستان توحید سنندج به منظور تکریم مراجعین، کلنگ زنی و طراحی پژوهشکده سلامت دانشگاه و هدایت و مدیریت پروژه های باقیمانده طرح تحول نظام سلامت به سمت افتتاح ظرف 2 تا 5 ماه آینده برشمرد.

رئیس دانشگاه همچنین به اصحاب رسانه اعلام کرد: تا آخر سال 95 تعداد پست های سازمانی دانشگاه 7780 و تا آخر تیر ماه سال 96 به تعداد 9196 افزایش یافت که مقرر گردیده تا آخر سال96 این تعداد به 13000 پست خواهد رسید.

دکتر سیامک واحدی در ادامه این نشست به تشریح عملکرد و دستاوردهای مهم معاونتها و سایر حوزه های دانشگاه  پرداخت.

در پایان شرکت کنندگان در این جلسه با ارائه پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه رفع مشکلات به بحث و تبادل نظر پرداختند