کاهش تعداد اقلام کمبود های دارویی در استان پنجشنبه، 12 مرداد 1396

تعداد اقلام کمبودهای دارویی در استان کردستان از 40 قلم در سال 93 به 22 قلم در چهار ماهه اول سال 96 رسید.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اعلام این مطلب در جمع اصحاب رسانه سنندج به بیان عملکرد حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه پرداخت و گفت: مدیریت نظارت بر مواد مخدر، افزایش مبلغ تخصیص و پرداخت کمک هزینه بیماران صعب العلاج ، افزایش تعداد داروخانه های تحت پوشش، مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و آموزش 2873 نفر در چهار ماهه اول سالجاری در خصوص عوارض سوء مصرف کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی از جمله اهم اقدامات انجام شده در این حوزه می باشد.

دکتر سیامک واحدی افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه بعنوان معاونت منتخب کشور در شاخص های هیات امناء در سال 95 و معاونت برتر کشور در شاخص های ارزیابی در سال 96 معرفی گردید.

وی اظهار داشت: این معاونت همچنین موفق به کسب رتبه برتر آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا و دارو در سال 94 و رتبه برتر مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در سال 95 گردید.

رئیس دانشگاه با ارائه چشم انداز و برنامه های آتی دانشگاه در این حوزه، تصریح کرد: اجرای برنامه پایش محصولات کشاورزی استان از لحاظ سموم ، فلزات سنگین و نیترات به منظور ترسیم نقشه سلامت زمینهای کشاورزی استان برای اولین بار در کشور در استان کردستان آعاز شده است.

دکتر واحدی اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی در راستای کاهش قند، نمک و چربی به منظور پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، دیابت، چاقی و ... ، برنامه ریزی جهت تاسیس شعب استانی شرکت هایی که خارج از استان فعالیت می کنند و با توجه به حجم متقاضی برنامه جذب بودجه بیشتر جهت بیماران صعب العلاج را از دیگر برنامه های در دست اجرا در دانشگاه برشمرد‌.