اهداء زمین توسط خیرین بانه ای به بخش سلامت بانه سه‌شنبه، 24 مرداد 1396

یک قطعه زمین توسط خیرین بانه ای حاج محمدامین مولوی، حاج محمدصالح مولوی و خانم طلیعه حسامی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان بانه اهداء گردید.

به گزارش وب دا، در مراسمی که با حضور معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، امام جمعه و مدیران ارشد ادارات شهرستان بانه برگزار شد،مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بانه گفت: این زمین به مساحت 1500 مترمربع با قیمت معادل بیش از یک و نیم میلیارد تومان توسط سه نفر از خیرین نیکوکار شهرستان بانه به متراژ 750 مترمربع به حوزه بهداشت و سلامت دانشگاه و 750 مترمربع دیگر به اداره بهزیستی شهرستان بانه جهت کاربری سالمندان و معلولان شهرستان اهدا شد.

دکتر حامد منصوری ضمن تقدیر از اقدام این خیرین ، ابراز امیدواری کرد که به محض تحویل این زمین و انجام  کارهای مربوط به شهرداری و اداری ، عملیات اجرایی آن برای احداث مرکز جامع خدمات سلامت هر چه سریعتر آغاز می شود.

وی با معرفی این حرکت بعنوان الگو برای کسانی که می توانند در زمینه سلامت مشارکت داشته باشند، اظهار داشت: علی رغم اینکه اقدامات خوبی در حوزه ارتقای شاخص های بهداشتی توسط این شبکه در مناطق کم برخوردار و محروم بانه صورت گرفته است ولی برای رسیدن به مطلوب های مورد نظر وزارت بهداشت نیازمند همت و همراهی خیّرین شهرستان با شبکه بهداشت و درمان بانه هستیم.