برگزاری آزمون های جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، پیش کارورزی پزشکی در دانشگاه چهارشنبه، 1 شهریور 1396

شصتمین دوره آزمون جامع پیش کارورزی ، پنجاه و هفتمین دوره آزمون جامع علوم  پایه پزشکی و چهل و هفتمین دوره آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی همزمان با سراسر کشور در مرکز آزمون های الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار  وب دا ، رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت : در آزمون جامع پیش کارورزی این دانشگاه 35 نفر از دانشجویان پزشکی که مقطع کارآموزی بالینی را با موفقیت به اتمام رسانده اند، شرکت کردند و در صورت قبولی در این آزمون وارد دوره پایانی پزشکی عمومی تحت عنوان دوره کارورزی پزشکی خواهند شد.

دکتر بهرام نیکخو افزود : در آزمون علوم پایه پزشکی نیز 12 نفر از دانشجویان پزشکی مقطع علوم پایه بعد از اتمام پنج ترم و قبولی در واحدهای درسی ، در این آزمون شرکت کرده و در صورت کسب حد نصاب قبولی وارد دوره بعدی آموزش پزشکی عمومی ( فیزیوپاتولوژی) می شوند.

وی همچنین اظهار داشت: در آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی نیز 27 نفر از دانشجویان دندانپزشکی پس از گذراندن چهار ترم با قبولی در واحدهای درسی در این آزمون شرکت کرده و وارد مقطع بالینی خواهند شد.

رییس دانشکده پزشکی گفت :بنا به تصمیم حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، آزمون های فوق بصورت منطقه ای و در قالب مناطق دهگانه آمایشی برگزار می­گردد و دانشگاه علوم پزشکی همدان در بین چهار منطقه آمایشی زاگرس متشکل از دانشگاههای علوم پزشکی همدان ، کرمانشاه ، کردستان و ایلام مسئول برگزاری این آزمونها می باشد.

دکتر نیکخو تصریح کرد: طراحی و انتخاب سوالات، رسیدگی به اعتراضات و اعلام نتایج آزمونهای این دوره بر عهده دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی و علوم پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

وی در پایان افزود: کلید سوالات بعد از آزمون بر روی سایت وزارت بهداشت قرار گرفته و دانشجویان می توانند در مدت زمان مشخص شده اعتراضات خود را ثبت نموده و در نهایت بعد از بررسی  توسط اعضاء هیات علمی منتخب از چهار منطقه، نتایج نهایی به دانشگاه ها اعلام خواهد شد.

گفتنی است آزمون های جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی دو بار در سال (اسفند و شهریور ماه) و آزمون علوم پایه دندانپزشکی یکبار در سال (شهریور ماه) برگزار می شوند.