پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به مناسبت روز داروساز یکشنبه، 5 شهریور 1396

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پیامی فرا رسیدن روز داروساز را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در این پیام آورده است:

همکاران گرانقدر و ارجمند داروساز

پنجم شهریور، زادروز حکیم فرزانه، افتخار بین‌ المللی تاریخ طب، محمد زکریای رازی که روز داروساز نام‌ گرفته است فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده داروسازان در حوزه سلامت است.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگر بار ستوده شود.

این روز را به تمام داروسازان عزیزی که در عرصه نظام سلامت تمامی تلاش خود را صادقانه بکار می گیرند و تلاش می کنند تا آسایش بیماران را فراهم کنند  بالاخص داروسازان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی کردستان و اعضای جامعه داروسازی استان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آنان آرزوی  سلامتی و توفیق دارم.