کسب موفقیت کاروان ورزشی دانشگاه در دومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت ویژه بانوان پنجشنبه، 9 شهریور 1396

کاروان ورزشی اعزامی دانشگاه علوم پزشکی کردستان موفق به کسب مقام در دومین المپیاد ورزشی کشوری ویژه بانوان در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر امور پشتیبانی و دبیر کمیته ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت کاروان ورزشی دانشگاه با  21 نفر  ورزشکار ،  مربی و سرپرست تیم در چهار رشته شطرنج، دارت، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی به دومین المپیاد ورزشی کشوری ویژه بانوان که در خزرآباد ساری  ( 28/5/96 لغایت 9/5/96) برگزار گردید، اعزام شدند.

مهندس ایوب محمودی افزود: تیم اعزامی دانشگاه در رشته شطرنج با چهار نفر شرکت کننده به سرپرستی خانم منیره جهانبین مقام اول را کسب نمود.

وی عنوان کرد: در بخش انفرادی رشته شطرنج نیز خانم فروزان صدیقی با کسب مدال طلا موفق به کسب مقام اول گردید.

مدیر امور پشتیبانی و دبیر کمیته ورزشی دانشگاه اظهار داشت: امید است این مسابقات باعث ایجاد انگیزه در جهت جلب مشارکت و حضور فعال بانوان شاغل در دانشگاه در انجام فعالیت های ورزشی و همچنین کسب مقام های برتر در سالهای بعدی گردد.

مهندس محمودی در پایان اضافه نمود: مقرر گردیده در مهرماه سالجاری المپیاد ورزشی کشوری ویژه مردان نیز برگزار گردد که بعد از ابلاغ وزارت متبوع، دانشگاه نیز اقدام به برگزاری مسابقات انتخابی آن در راستای ایجاد نشاط و سرزندگی در بین کارکنان دانشگاه می نماید.

لازم به ذکر است دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این المپیاد در رنکینگ مرغوبیت مدالهای کسب شده در کل مسابقات، در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مقام دوم را کسب کرد .