کسب موفقیت کاروان ورزشی دانشگاه در المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان حراست غرب کشور پنجشنبه، 9 شهریور 1396

کاروان ورزشی اعزامی دانشگاه علوم پزشکی کردستان موفق به کسب مقام در المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان حراست دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور  ( 31/5/96 لغایت 3/6/96) گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر امور پشتیبانی و دبیر کمیته ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت در رشته شنا در رده سنی بالای 35 سال آقای بابک هدایی و زیر 35 سال آقای آرش هادی، در رشته دو میدانی بالای 35 سال آقای محمد حسین صفرخانی موفق به کسب مقام اول گردیدند.

مهندس ایوب محمودی افزود: تیم اعزامی دانشگاه در رشته فوتسال متشکل از 12 نفر مقام اول را کسب کردند.

وی در پایان ضمن تبریک به مدیران و کارکنان خدوم دانشگاه، اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقات بالا بردن روحیه نشاط و سلامتی در پرسنل است و تلاش بر این است که با کمک مسئولین دانشگاه این برنامه‌ها گسترش پیدا کند.

گفتنی است استان همدان میزبان المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان حراست غرب کشور بود و مقرر گردیده المپیاد کشوری آن نیز اواخر مهرماه سالجاری در شیراز برگزار شود.