بزرگداشت روز بهورز همزمان با 12 شهریور ماه یکشنبه، 12 شهریور 1396
مراسم بزرگداشت روز بهورز همزمان با 12 شهریور ماه با حضور جمعی از مسئولان استان کردستان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، رئیس مرکز بهداشت سنندج، مدیران، کارشناسان، مربیان و بهورزان دانشگاه در سالن ابن سینا دانشکده پزشکی سنندج برگزار گردید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن خیر مقدم و بزرگداشت روز بهورز، گفت: ‌بهورزان با تلاش و ایثار خود در اجرای موفق پروژه های سلامت در سطح کشور افتخار آفرین هستند.
دکتر فرزام بیدارپور با اشاره به نقش موثر بهورزان در اجرای طرح نظام سلامت، افزود: انتخاب قشر و گروه خاصی از جامعه جهت اندازه گیری میزان سلامت آنان بعنوان یکی از طرح های غربالگری در سطح کشورها اجرا شده که در کشور ایران نیز با انتخاب گروه بهورزان ، اجرای این برنامه در قالب طرح سلامت بهورزان با همکاری و تلاش آنان شروع گردیده است. وی با تاکید بر اولویت دادن به بحث پیشگیری بعنوان یکی از مهم ترین برنامه های دولت، اظهار داشت: ضروری است که وزارت متبوع توجه بیشتری به نظام ارجاع، ارتقاء خدمات سطح یک و بحث بهورزان نموده و با اختصاص اعتبار بیشتر و افزایش سرانه بودجه حوزه بهداشت سبب مرتفع شدن مشکلات بهورزان و پرداخت کارانه معوقه آنان شود.
معاون بهداشتی دانشگاه همچنین بر افزایش دسترسی به اینترانت و اینترنت در روستاها، تقویت زیر ساختهای استان، تحول در آموزش بهورزی و اهمیت نقش آنان در حفظ و توسعه سلامت در روستاها تاکید کرد.

در ادامه مراسم نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک و گرامیداشت روز بهورز، گفت: بهورزان بعنوان سفیران سلامت، خط مقدم پیشگیری بر درمان در جامعه روستایی هستند. دکتر سید مهدی فرشادان با اشاره به مشکلات قشر بهورزان در زمینه پرداختی ها، دوره های آموزشی و... جهت پیگیری مطالبات آنان در سطح کلان و ایجاد نظام بهورزی و حمایت از آنان بعنوان یک صنف و تشکل، قول مساعد داد. در پایان این مراسم پس از قرائت پیام وزیر بهداشت، پخش تیزر و کلیپ سلامت، موسیقی و شعرخوانی از تعدادی از بهورزان نمونه استان قدردانی شد.