ارائه فعالیت های حوزه سلامت دانشگاه در نشست تخصصی امور بانوان و خانواده استان یکشنبه، 12 شهریور 1396

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گزارشی از فعالیت های حوزه سلامت دانشگاه را در نشست تخصصی امور بانوان و خانواده که با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سالن شهدای دولت استانداری کردستان برگزار گردید، ارائه کرد.

به گزارش وب دا، در این نشست معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، استاندار کردستان، مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان، مشاورین فعال دستگاه های اجرایی و تعدادی از بانوان فعال در حوزه فعالیت های اجتماعی استان کردستان حضور داشتند.

در این نشست پس از ارائه گزارش مبسوط از فعالیت حوزه سلامت توسط دکتر فرزام بیدارپور ، هریک از نماینده های مشاورین امور بانوان سطح شهرستان به بیان درخواست ها و نیازهای حوزه خود پرداختند.

لازم به ذکر است دکتر معصومه ابتکار در جریان این سفر در جلسه شورای اداری که با حضور نماینده ولی فقیه در استان کردستان و سایر مسئولین استان در سالن پیامبر اعظم ( ص) استانداری برگزار شد، نیز شرکت نمود.