برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشکده بهداشت چهارشنبه، 15 شهریور 1396

مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشکده بهداشت با حضور رئیس، معاونین، مدیران، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان و اعضای هیئت علمی و پرسنل این دانشکده در محل سالن شهید رستم پور دانشکده پزشکی سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات دکتر افشین ملکی در دوران تصدی و تبریک انتصاب دکتر امید گیاهی بعنوان سرپرست جدید دانشکده بهداشت، گفت: یکی از برنامه های اجرایی طرح تحول در دانشگاه، جوان سازی و ایجاد بستر لازم جهت فعالیت و بکارگیری افراد با استعداد و صاحب ایده های نو با همکاری رؤسا و مدیران قبلی و انتقال تجارب آنان می باشد.

دکتر سیامک واحدی بر عدم وابستگی و قائم بودن سیستم و علم مدیریت به یک فرد خاص تاکید کرد و  افزود:   برای آبادانی کشور علاوه بر وجود نیروهای نظامی ، دستیابی به دانش و تکنولوژی مدرن دنیا نیز امری ضروری است و این مستلزم تربیت و پرورش مدیران ، بکارگیری و توانمندسازی نیروهای جدید و انتقال تجارب به آنان است.

وی در پایان با تاکید بر پیشرفت و ایجاد جهش در دانشگاه، به دکتر گیاهی توصیه کرد علاوه بر داشتن همکاری و همدلی با معاونین، مدیران و پرسنل دانشگاه، جهت تصمیم گیری و اقدامات لازم در درجه اول به شرع مقدس رجوع کند و در صورت عدم استباط از آن در درجه دوم به قانون ، در درجه سوم به وجدان خود و در درجه چهارم به  مشورت و درخواست کمک از دکتر ملکی و رئیس دانشگاه توجه نماید.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این مراسم گفت: کسانی که مدیریت یک مجموعه را برعهده می گیرند باید بعد از پایان مدت دوران تصدی خود، مدیران لایق و توانمند را پرورش و جایگزین نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین عارضی افزود: دکتر ملکی با توجه به داشتن تعامل و مشارکت فعال با مجموعه فرهنگی دانشگاه بعنوان یک سرمایه ملی می باشد که باید با تربیت مدیر جدید، تجارب ارزنده خود را به دکتر گیاهی که فردی متواضع و دارای ایده و افکار نو است منتقل نماید.

رئیس قبلی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز ضمن قدردانی از تلاش های رئیس دانشگاه و همکاری معاونین، مدیران و پرسنل دانشگاه در طول دوران تصدی خود ، انتصاب شایسته دکتر گیاهی را تبریک گفت.

دکتر افشین ملکی دوران مدیریت خود را فرصتی برای کسب تجربه دانست و افزود: امیدوارم یتوانم از فراغت ایجاد شده در جهت انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی جهت افزایش آگاهی و دانش علمی و بکارگیری آن در دانشگاه استفاده نمایم.

سرپرست جدید دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در ادامه ضمن قدردانی از حمایت های رئیس دانشگاه و زحمات رئیس قبلی دانشکده بهداشت، گفت: سعی می کنم با کمک و استفاده از تجارب دکتر ملکی و همکاری سایر مدیران و پرسنل دانشکده با ایجاد ارتباط بیشتر با معاونت ها و حوزه های مختلف دانشگاه و بکارگیری ایده های جدید گامی در راستای توسعه دانشکده در جهات مختلف بردارم.

دکتر امید گیاهی ضمن استقبال از انتقادات و پیشنهادات همکاران، بر استفاده از تمامی پتانسیل موجود در دانشکده، افزایش فعالیت بانوان در دانشکده، جذب نیروی کارآمد، تنوع در ساختار دانشکده و بهبود فضای فیزیکی آن تاکید کرد.

در پایان این مراسم پس از اهداء لوح تقدیر و جوایزی به دکتر ملکی ، حکم ابلاغی دکتر گیاهی نیز توسط رئیس دانشگاه به وی اهداء شد.