پیام تبریک رییس دانشگاه بمناسبت عید غدیرخم پنجشنبه، 16 شهریور 1396

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پیامی عید سعید غدیرخم را تبریک گفت.

به گزارش  وب دا ، دکتر سیامک واحدی در این پیام آورده است :

کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی کردستان

الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دِینًا »

«امروز (روز غدیر خم) دین شما را به حد کمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام کردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم»

عید غدیر عیدی بزرگ و از جمله شریفترین اعیاد مسلمانان است. غدیر تنها نام یک سرزمین نیست بلکه حادثه غدیر بیانگر یک تفکر است، نشانه و رمزى است که از تداوم خط نبوّت حکایت مى کند. غدیر نقطه تلاقى کاروان رسالت با طلایه داران امامت است. غدیر دریایى از معارف است. فقه، فرهنگ، کلام، اخلاق و تفسیر، همه را با هم در خود جمع دارد زیرا غدیر چشمه اى است که تا پایان هستى مى جوشد و کوثرى است که هرگز فنا برنمى دارد، افقى است بى کرانه و خورشیدى است عالمتاب.

غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) است . غدیر عید پیمان، میثاق و عهد است. غدیر عید عدالت و رهبری است . عید انسانیت و کمال است. عید شعله افکنی بر اندیشه های باطل و عید امید آفرینی در دل هاست .

اینجانب این عید بزرگ را به کلیه همکاران دانشگاه علوم پزشکی کردستان تبریک عرض نموده و موفقیت کلیه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان را با بهره‌ گیری از آرمان‌های بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی در پرتو منویات مقام معظم رهبری و برنامه‌های دولت تدبیر و امید از درگاه خداوند متعال آرزومندم.