برگزاری کمپین برنامه ملی خودمراقبتی در استان پنجشنبه، 23 شهریور 1396
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: در راستای اجرای برنامه عملیاتی وزارت متبوع جهت آموزش همگانی با رویکرد توانمندسازی مردم برای خودمراقبتی این کمپین با هدف نهادینه سازی خودمراقبتی بعنوان قسمتی از زندگی روزانه مردم، پیشگیری از بروز بیماری ها و حوادث و برخورداری از سلامت جسمی، روانی و اجتماعی در حال برگزاری می باشد.
دکتر فرزام بیدارپور افزود: این کمپین جهت آموزش برنامه های خودمراقبتی و جذب سفیر سلامت در تاریخ مذکور در سطح استان اقدام به نصب بنر،پوستر، بگزاری کمپین در پارکها، پخش فیلم در اتوبوس های بین شهری و پخش تیزر در سینما بهمن سنندج نموده است.
 وی اظهار داشت: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در طرح سفیران سلامت به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت در محل زندگی خود مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است کمپین های دخانیات، خطر سنجی، مسافران تابستانی و غرق نشو نیز در سالجاری توسط معاونت بهداشتی دانشگاه در سطح استان اجرا گردیده است.