انجام ماهانه 3000 ماموریت فوریت های پزشکی در کردستان یکشنبه، 26 شهریور 1396

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کرد: این مرکز ماهانه بطور میانگین سه هزار مورد ماموریت فوریت های پزشکی را در استان انجام می دهد.

به گزارش خبرنگار وب دا، همزمان با فرا رسیدن چهل و دومین سالروز تاسیس اورژانس و روز فوریت های پزشکی ، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک این روز به پرسنل خدوم فوریتهای پزشکی استان و خانواده های آنان، گزارشی از نحوه عملکرد این مرکز را ارائه داد.

دکتر سعدالله اسماعیلی با بیان اینکه  تعداد کل پایگاه های استان کردستان 53 پایگاه است، گفت: از این تعداد 52 پایگاه ثابت شامل 18 پایگاه شهری و 30 پایگاه جاده ای در سطح استان، 4 پایگاه بصورت کد دوم در شهرستان های کامیاران، بانه ، قروه، مریوان و یک واحد موتورلانس در سنندج فعال هستند،.

وی اظهار داشت: همچنین پایگاه اورژانس هوایی نیز با پیگیری ریاست محترم ، معاون درمان و سایر مسئولین دانشگاه با همکاری سایر دستگاههای ذیربط در استان از مرداد ماه سالجاری با یک فروند بالگرد شروع بکار نموده و به مردم استان خدمات لازم را ارایه می دهد.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه زمان رسیدن بر بالین بیماران و آسیب دیدگان را در 6 ماهه اول سالجاری در مجموع استان به طور میانگین در شهرها پنج و نیم دقیقه و در جاده ها 9 دقیقه ذکر کرد.

دکتر اسماعیلی افزود: این مرکز با تعداد 340 نفر پرسنل که 300 نفر از آنان عملیاتی بوده و در کل پایگاه ها تقسیم شده اند، بطور متوسط در هر ماه 3 هزار مورد ماموریت را در سطح استان انجام داده که از این تعداد یک چهارم مربوط به تصادفات جاده ای است.

دکتر اسماعیلی اظهار داشت: این مرکز مجهز به 82 دستگاه آمبولانس شامل 11 تویوتا های لوکس کمک دار و 71 بنز اسپرینتر (تیپ اورژانس کشور) است.

همچنین در راستای اجرای طرح امداد تابستانی در استان که از اول تیرماه سالجاری شروع شده و تا پایان شهریور ادامه خواهد یافت،  مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه پیرو دستورالعمل وزارتی اقدام به استقرار آمبولانس های پایگاههای جاده ای در حاشیه جاده ها جهت افزایش احساس امنیت مسافرین نموده است.

گفتنی است مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ارزیابی صورت گرفته توسط وزارت متبوع در سال 95 در رده عالی قرار گرفته و نیز در همان سال موفق به کسب رتبه اول در زمینه مدیریت بحران و حوادث غیر مترقبه در بین 54 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور شد.