راه اندازی دفتر ارتباط با خبرنگاران استان در دانشگاه دوشنبه، 27 شهریور 1396

دفتر ارتباط با خبرنگاران استان کردستان در دانشگاه علوم پزشکی کردستان راه اندازی گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: با توجه به اهمیت  ارتباط و تعامل با اصحاب رسانه‌های مختلف دیداری، شنیداری، صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مکتوب و اثربخش بودن نقش آنان در جهت اطلاع رسانی و بالا بردن آگاهی جامعه در حوزه سلامت، دانشگاه اقدام به راه اندازی این دفتر نموده است.

سید محی الدین سجادی با اشاره به اهداف راه اندازی دفتر ارتباط با خبرنگاران ، افزود: انعکاس مشکلات جامعه توسط خبرنگاران به دانشگاه و پیگیری سریع مسائل و موارد مطروحه از سوی اصحاب رسانه و پاسخگویی  از جمله اهداف راه اندازی این دفتر می باشد.

وی مهندس اسعد بذرافکن کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان را بعنوان مسئول این دفتر معرفی نمود و اظهار داشت: حوزه سلامت از خبرنگاران در این عرصه حمایت می‌کند و نقدهای سازنده خبرنگاران را پذیراست و امیدواریم که خبرنگاران نیز با کمک و هم افزایی خویش موجب ارتقای کیفیت ارائه خدمات و افزایش آگاهی شهروندان در خصوص مسائل سلامت باشند. .

لازم به ذکر است خبرنگاران محترم می توانند جهت ارتباط با دانشگاه و ارائه نظرات خود در این راستا با شماره 08733227270 تماس حاصل نمایند.