برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه پنجشنبه، 30 شهریور 1396

بیست‌و یکمین مراسم جشن دانش‌آموختگی و مراسم تحلیف 28 دانشجو رشته پزشکی دانشگاه علوم‌ پزشکی کردستان در سالن ابن سینا برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم که تعدادی از اعضای هیئت رئیسه ، اعضای هیئت علمی‌، اساتید و ‌دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و خانواده های آنان حضور داشتند، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک این جشن به دانشجویان فارغ التحصیل رشته پزشکی ، گفت: جشن دانش آموختگی شاید برای دانشجویان سایر رشته ها بعنوان حرکتی نمادین باشد اما مراسم تحلیف جزء برنامه آموزشی دانشجویان رشته پزشکی است چرا که با حفظ نفس و جان انسانها سرو کار دارند.

حجت الاسلام و المسلمین عارضی با تاکید بر ضرورت وجود سه ویژگی خیرخواهی، تقوا و اجتهاد در پزشکان، افزود: در قرآن مبین 950 بار کلمه تعقل و تفکر بکار رفته که نشانه اهمیت دانش در دین اسلام بوده و فهم دانش نیز نیازمند داشتن مزاج سالم است.

وی با بیان اینکه امام شافعی (رض) طبابت را یکی از شریفترین علوم دانست، اظهار داشت: دانشجویان را به تشکیل و حفظ خانواده و داشتن خلوت با خدا توصیه میکنم چرا که حرفه بسیار سخت پزشکی نیاز به یاری خدا و آرامش دارد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز از تلاش ها و حمایت های رئیس دانشگاه به دلیل ایجاد محیطی سرشار از انرژی و پویایی برای دانشجویان و دادن امید پیشرفت به آنان قدردانی کرد.

دکتر شعبان سپهر افزود: شما دانشجویان، امروز بعد از گذراندن هفت سال ، سخت ترین و طولانی ترین دوره پزشکی خود را گذراندید و خانواده ها و اساتید شما نیز امروز شاهد به بار نشستن  ثمره تلاش های خود هستند چرا که  شیرینی امروز همه اضطراب ها و نگرانی های گذشته را از یاد می برد.

وی در پایان دانشجویان را به فراموش نکردن جان کسانی که عصاره حیات خود را به پای علم طب ریختند ، دور نشدن از حرفه خود و ادامه تحصیل و  دستیابی به چشم اندازها و آرزوها با داشتن برنامه ریزی و عزم و اراده جدی توصیه کرد.

در ابتدای این مراسم نیز رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن خیر مقدم و تبریک این جشن به دانشجویان و خانواده های آنان، گفت: از امروز مسئولیت آموزشی شما دانشجویان تمام شده و با قرائت سوگندنامه ، مسئولیت حرفه ای و حفظ جان و سلامت انسانها شروع می شود و باید به مفاد سوگندنامه و اصول آن تا پایان کار طبابت خود پایبند باشید.

دکتر بهرام نیکخو با یادآوری ویژگی های رازداری، احترام به حقوق بیماران و ترجیح منافع آنان بر منافع شخصی به دانشجویان، آنان را به ارتقا سطح علمی خود و بازنماندن از علم روز و حفظ ارتباط با همدیگر سفارش کرد.

گفتنی است اجرای کلیپ، موسیقی، قرائت بیانیه توسط دانشجویان، قرائت سوگند نامه و اهداء لوح به مدیر گروه های روانپزشکی، قلب و پوست و نیز دانشجویان فارغ التحصیل  رشته پزشکی، از دیگر برنامه های پایانی این مراسم بود.