برگزاری مراسم عزاداری ابا عبدا... الحسین در دانشگاه یکشنبه، 2 مهر 1396

به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری ماه محرم، مراسم عزاداری اباعبدا... الحسین در مسجد کوثر دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اعلام این خبر، گفت : از روز یکشنبه (2/7/96) لغایت سه شنبه ( 4/7/96) به مدت سه روز، مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین و 72 تن از یاران با وفایش همزمان با سراسر کشور در دانشگاه برگزار می گردد.

حجت الاسلام والمسلمین عارضی افزود: خیل مشتاقان و عاشقان آن حضرت در دانشگاه علوم پزشکی کردستان می توانند در این ایام رأس ساعت 20:00 با حضور در مسجد کوثر دانشگاه عزاداری نمایند.

وی در ادامه با بیان اهمیت فرهنگ عزاداری در بین مسلمانان اظهار داشت: عزاداری ایام محرم ، دانشگاهی برای یادگیری معنویات و مسایل روز است و به جوانان و دانشجویان درس استقامت، ولایت مداری، شهادت طلبی و آزادگی می دهد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با اشاره به تبیین واقعه تاسوعا و عاشورا و بیان ویژگی های حماسه عاشورا توسط سخنرانان و حضور مداحان برجسته ای اهل بیت در این مراسم با شکوه ، اضافه کرد: در پایان این مراسم نیز سفره کریمانه اهل بیت برای شرکت کنندگان فراهم گردیده است.

گفتنی است هر ساله این مراسم معنوی با استقبال اساتید، کارکنان و دانشجویان در مسجد دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار می گردد.