دیدار رِییس دانشگاه و نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس با وزیر بهداشت یکشنبه، 2 مهر 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار نمودند.

به گزارش وب دا ، مهندس محسن بیگلری به اتفاق دکتر سیامک  واحدی در محل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با دکتر سید حسن  هاشمی دیدار و در خصوص مسایل و مشکلات و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی کردستان در شهرستانهای سقز و بانه به بحث و گفتگو پرداختند.

در این جلسه وزیر بهداشت در زمینه تاسیس دانشکده پرستاری در شهرستان سقز که چندین سال است در دست بررسی  و پیگیری است و نیز ادامه فعالیت بیمارستان قدیمی این شهرستان  بعد از افتتاح بیمارستان جدید، برابر سند درمان استان قول مساعد داد.

همچنین دکتر هاشمی با درخواست مشتر‌ک نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس و رئیس دانشگاه جهت خرید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان شهرستانهای سقز و بانه موافقت نمود.

مساعدت مقام عالی وزارت بهداشت برای اجابت درخواستهای فوق موجب تحول بیش از پیش در حوزه بهداشت و درمان و آموزش شهرستانهای سقز و بانه خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نهایت قدردانی خود را از وزیر جهادی بهداشت بخاطر توجهات ویژه به استان کردستان و همچنین تلاش و همراهی بی دریغ مهندس بیگلری با دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام می دارد.

لازم بذکر است بیمارستان جدید سقز دارای 80 درصد پیشرفت فیزیکی است و عملیات اجرایی بیمارستان جدیدالاحداث بانه نیز به اتمام رسیده و در سال جاری به بهره برداری می رسد .