برگزاری جلسه آموزشی راه اندازی کلینیک قلب و بارداری در مرکز پزشکی بعثت سنندج یکشنبه، 2 مهر 1396

جلسه آموزشی راه اندازی کلینیک قلب و بارداری در سالن آمفی تئاتر مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی بعثت سنندج برگزار گردید.

به گزارش وب دا، در این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ، معاونین درمان و بهداشت ، متخصصین گروه های بیهوشی، روانشناسی، فوق تخصص نوزادان، فوق تخصص قلب کودکان، زنان و زایمان، و رزیدنت های زنان دانشگاه و مسئولین کلینیک های پرخطر مرکز پزشکی، اموزشی و درمانی بعثت سنندج حضور داشتند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مرگ و میر مادران یکی از شاخص های توسعه کشوری می باشد و بیماری قلبی و عروقی به عنوان یکی از علل اصلی مرگ و میر مادران در دوران بارداری در بسیاری از کشورها از جمله کشور ایران است.

دکتر هومن قصری افزود: بنابراین با انجام برنامه های مداخله ای از جمله دستورات علمی و فعالیت های تیمی میزان این شاخص را کاهش و یا کنترل نمود.

وی اظهار داشت: در راستای پیشنهاد برنامه کشوری تاسیس کلینیک قلب و بارداری در استان های واجد شرایط کشور توسط وزارت متبوع، در استان کردستان نیز جلسه کنونی طبق دستور ریاست محترم دانشگاه در راستای جلسات قبلی و با هدف آموزش گروه هدف متخصص مورد نیاز این کلینیک برگزار شد.

لازم به ذکر است  هر کدام از متخصصین حاضر در جلسه در زمینه رشته تخصصی خود مطالبی را ارائه نمودند.