برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه های استان سه‌شنبه، 4 مهر 1396

سی و هفتمین مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه های استان کردستان در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم که با حضور رؤسا، مدیران، اساتید، روحانیون، کارکنان و دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان کردستان برگزار شد، رئیس دانشگاه کردستان ضمن خیر مقدم و گرامیداشت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت :این مراسم جهت گرامیداشت یاد و خاطره، رشادت‌ها،  فداکاری ها و مبارزات مردم عزیز ایران بویژه رزمندگان و ایثارگران منطقه کردستان در زمان جنگ هشت ساله دفاع مقدس می باشد.

دکتر فردین اخلاقیان افزود: این گرامیداشت به معنای این نیست که ما خواهان جنگ هستیم بلکه مردم ایران همگی دارای منطق ، پشتوانه فکری ،علاقمند به گفتمان و ارائه ایده های خود مطابق با استانداردهای روز در سراسر جهان هستند.

وی اظهار داشت: ضرورت دستیابی جامعه به رشد و توسعه، افزایش فعالیت و تلاش بیشتر است‌  که رزمندگان کشور ما در جنگ هشت ساله دفاع مقدس، حماسه ‌ماندگار خلق کردند و برای حفظ و سربلندی انقلاب در برابر دشمنان مقابله کردند.

رئیس دانشگاه کردستان دوران دفاع مقدس را در جهت رشد و توسعه کشور مؤثر دانست و دو مؤلفه تکنولوژی و  و رعایت کرامت انسانی را نیز بعنوان دو بازوی مهم توسعه پایدار کشور معرفی کرد.

اخلاقیان تصریح کرد: علم و فناوری مورد تاکید اسلام بوده که قسمت عمده عمل به آن بر عهده جامعه دانشگاهی است و آن هم نیازمند سرمایه‌ گذاری بیشتر و بکارگماردن افراد متخصص و آگاه در زمینه های علمی و تحقیقاتی جهت ارتقاء سطح علمی و پیشرفت روز افزون جامعه می باشد.

وی در پایان اضافه کرد: امیدواریم هیچ‌وقت شاهد جنگ نباشیم  و با رعایت کرامت انسانی ، حقوق شهروندی و عدالت طبق اصول دین مبین اسلام شاهد ارتقاء تمدن اسلامی باشیم .

بازگویی خاطرات دوران دفاع مقدس از زبان یکی از راویان و رزمندگان این دوره، تقدیر از جانبازان و ایثارگران استان و برگزاری مسابقه پیامکی و اهداء جوایز به برندگان به قید قرعه از دیگر برنامه های پایان بخش این مراسم بود.