شرکت رئیس دانشگاه در نشست بسیج جامعه پزشکی شهرستان بیجار پنجشنبه، 6 مهر 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به  اتفاق هیئت همراه در نشست بسیج جامعه پزشکی شهرستان بیجار که بمناسبت هفته دفاع مقدس و امر به معروف و نهی از منکر برگزار گردید، شرکت نمودند.

به گزارش وب دا، در این نشست که با حضور امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه بیجار و همچنین کارکنان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اظهار مسرت از بازدید از این شهرستان، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشت و رشادتهای جوانان غیور کشور ایران در زمان جنگ تحمیلی را مایه امنیت و آرامش امروز دانست.

دکتر سیامک واحدی همچنین به شهادت شهید بزرگوار و مدافع حرم؛ شهید حججی اشاره کرد و گفت: شهید حججی برای همیشه در تاریخ جاودانه شد و این دشمنان اسلام و ایران هستند که هر روز به اضمحلال نزدیکتر می شوند.

وی همچنین خواستار تلاش و کوشش و برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت  همه همکاران در دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای جبران کاستی ها شد.

رئیس دانشگاه بر اهمیت آموزش و پژوهش در دانشگاه تاکید کرد و از همه مدیران دانشگاه خواست به همکاریهای بین بخشی و اصلاح امور توجه بیشتر نمایند.

دکتر واحدی در پایان از پرسنل و کارکنان دانشگاه خواست با رعایت اخلاق مناسب، رفتار حسنه، تکریم ارباب رجوع و دادن ایده های خوب و مناسب در همه زمینه ها مشارکت و مساعدت مطلوب را داشته باشند و توجه به این امور را از جمله مصادیق امر به معروف دانست.

در ابتدای این جلسه نیز امام جمعه  شهرستان بیجار ضمن تسلیت ماه محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس بر اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا و لزوم عمل به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

حجت الاسلام مرادی از خدمات ارائه شده توسط پرسنل حوزه بهداشت و درمان در زمان جنگ تحمیلی به نیکی یاد کرد و ضمن تشکر از ریاست دانشگاه علوم پزشکی کردستان از خدمات ارائه شده به بیماران اظهار رضایت نمود و خواستار توجه بیشتر به وضعیت بهداشت و درمان شهرستان شهید پرور بیجار شد.

فرماندار شهرستان بیجار نیز در سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از رئیس دانشگاه بخاطر انتصاب مدیریت جدید شبکه بهداشت و درمان این شهرستان، خواستار تلاش بیشتر جهت جبران کمبودهای تجهیزاتی ، پرسنلی و فیزیکی این شهرستان گردید.