حضور مدیران و کارکنان دانشگاه در مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای سنندج پنجشنبه، 6 مهر 1396

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس مسئولین، مدیران و تعدادی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مراسم غبارروبی مزار شهدا در بهشت محمدی سنندج شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم معنوی که با حضور مدیران و تعدادی از پرسنل دستگاه های اجرایی استان کردستان به همراه جمعی از خانواده های معظم شهدا، بسیجیان و ایثارگران این استان برگزار گردید، فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدافع حرم محسن حججی، به تقارن ماه محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر با هفته دفاع مقدس و پیروزی خون بر شمشیر که نشان دهنده مفاهیم خاص فرهنگ اسلامی است، اشاره کرد.

سردار محمدحسین رجبی با بیان ایثار و جان فدایی های امام حسین (ع) و یاران با وفایش، حرکت آنان را الگویی برای مقابله با استکبار و دشمن ستیزی مردم ایران در برابر تجاوز دشمنان این مرز و بوم دانست.

وی افزود: مردم ایران بدون خستگی و عاشقانه در تمامی عرصه ها از رهبر و حاکمیت در مقابل دشمنان حمایت و دفاع نموده اند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان همچنین توکل به خداوند، داشتن ایمان به راهی که رزمندگان در پیش گرفته بودند، فرماندهی مقتدر، با تدبیر و شجاعانه رهبر کبیر انقلاب و استقامت جوانان عاشق شهادت و تحت فرمان رهبر ایران را از جمله عوامل پیروزی کشور ایران در جنگ نابرابر با عراق برشمرد.

سردار رجبی در پایان از مردم خواست با دشمن شناسی و دشمن ستیزی و اقدام به موقع در جهت خنثی کردن تهدیدات دشمنان و جلوگیری از تجزیه شدن بخش های یک کشور در راستای حفظ و تحکیم مبانی اسلام با اقتدار و صبر و تحمل گام بردارند.

لازم به ذکر است شرکت‌کنندگان در پایان این مراسم با اهدای گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره حماسه‌سازان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند و با آرمان‌های امام راحل و شهیدان تجدید پیمان کردند.