برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران پنجشنبه، 13 مهر 1396

مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سالن  آمفی تئاتر کانون ولایت کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار گردید.

به گزارش وب دا، در این جلسه که مسئولین ادارات و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان کامیاران حضور داشتند، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن قدردانی از مدیریت فعال دکتر کیوان فرهمندی و خدمات ارزنده وی به عنوان مدیر سابق این شبکه، با اشاره به تواناییها و شایستگی های دکتر آوات کریمی در پست ریاست مرکز بهداشت این شهرستان در سال گذشته ، انتصاب وی را بعنوان سرپرست جدید این شبکه تبریک گفت.

دکتر فرزام بیدار پور با توجه به وجود چاقی، بیماریهای مزمن ، سکته های مغزی قلبی ، دیابت ، فشارخون ، سرطانها و سبک زندگی ناسالم در جامعه از همکاران بهداشتی درمانی حاضر در جلسه خواست با آموزش مناسب، مردم را به تحرک بیشتر و تغذیه سالم فراخوانده و سبک زندگی سالم را در بین آنان اشاعه دهند.

وی همچنین طی جلسه ای که با فرماندار شهرستان کامیاران برگزار شد، اظهار داشت: عملکرد مثبت دکتر فرهمندی در زمان تصدی مسئولیت مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی موچش و ریاست مرکز بهداشت شهرستان کامیاران انگیزه ای شد برای پیشنهاد و انتخاب وی برای مدیریت این شبکه که خوشبختانه در این موقعیت هم موفق عمل نمود و از خانم دکتر آوات کریمی نیز به عنوان اولین مدیر شبکه زن در استان خواست با کسب موفقیت های بیشتر راه را برای انتخاب های بعدی هموار کنند.

گفتنی است در این جلسه دکتر جمال ارشدی ضمن تشکر از زحمات دکتر فرهمندی  قول همکاری مساعد با تیم مدیریت جدید را داد.