برگزاری مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کردستان دوشنبه، 17 مهر 1396

مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم که رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، معاونین، اعضاء هیأت رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک سال جدید تحصیلی به دانشجویان جدیدالورود و بزرگداشت ایام محرم ، گفت: شروع سال تحصیلی شما مقارن با ماهی بود که در آن بزرگترین حماسه شهادت و ایثار رخ داد لذا شما دانشجویان عزیز و همکاران آینده را توصیه میکنم به اینکه امام حسین( ع) و حماسه عاشورا را سرمشق و الگو زندگی خود قرار دهید.

دکتر سیامک واحدی افزود: اولین و مهمترین خواسته من از شما آیند ه سازان دانشگاه این است که پاسدار و نگهبان ارزش های مملکت و دینتان باشید و به ارزش های خود و دیگران احترام بگذارید.

وی دانشجویان را به داشتن برنامه هدفمند برای زندگی و تحصیل، شناخت رشته تحصیلی خود، سنجیدن نیازهای آینده، خواندن درسها، بهره گیری مناسب از لحظه به لحظه زندگی، شرکت فعال در مراسمات مذهبی، نماز جماعت، کانون های فرهنگی و جشنواره های دانشگاه تشویق کرد.

رئیس دانشگاه اساتید و اعضای هیئت علمی را بعنوان الگوهای عملی دانشجویان معرفی و آنان را به حفظ حرمت و جایگاه این اساتید توصیه نمود.

دکتر واحدی با بیان اینکه تعلیم و  تعلم در کنار همدیگر است، حفظ شرافت و ساختن شخصیت دانشجویان را به آنان یادآور شد.

وی ضمن اشاره به راه اندازی و فعال بودن خوابگاه دانشجویی 22 گولان ، از ساخت کوی دانشگاه و یک مجموعه شامل سوپرمارکت، نانوایی، خشکشویی و سایر امکانات رفاهی برای دانشجویان خبر داد.

رئیس دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان و رسیدن آنان به قله های بلند معنوی، علمی و مادی، افزود: بخش اعظم بار فرهنگی دانشگاه بر عهده دانشجویان بوده و دانشگاه نیز جهت ایجاد فضای سرزنده و شاد، برگزاری مسابقات علمی، هنری، ورزشی و  ... و  رفع مشکلات آنان با حمایت مدیریت حراست و مرکز مشاوره دانشجویی برنامه ریزی و تلاش می کند.

اجرای پنل توسط معاونین پردیس و مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی کردستان بصورت جداگانه در زمینه وظایف و فعالیت خود جهت آشنایی دانشجویان جدید الورود با این حوزه ها، اجرای کلیپ ، مستند و مولودی خوانی از جمله برنامه های پایان بخش این مراسم بود.

گفتنی است دکتر واحدی همچنین از غرفه های کانون های مختلف فرهنگی دانشگاه که در حاشیه این مراسم برپا شده بود بازدید و عضویت پیدا کرد.