برگزاری همایش گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشگاه سه‌شنبه، 18 مهر 1396

همایش استانی گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط با شعار " کیفیت هوای آزاد و داخل ساختمان "در سالن ابن سینا دانشکده پزشکی سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم که با حضور معاون بهداشتی، اساتید، بازرسین و کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مدیر کل سازمان هواشناسی و نمایندگان ادارات ذیربط در استان کردستان برگزار شد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن قدردانی از همکاری ادارات ذیربط سطح استان و تلاش کارکنان حوزه بهداشت دانشگاه جهت ایجاد محیطی پاک و سالم برای مردم، گفت: آموزش و آگاه سازی مردم بویژه گروه های حساس در زمینه رعایت و حفظ سلامتی خود در زمان آلودگی هوا دارای اهمیت زیادی بوده و این نیازمند فعالیت و همکاری های بین بخشی، برون بخشی و بین المللی می باشد.

دکتر فرزام بیدارپور همچنین به ارائه دستاوردهای گروه بهداشت محیط این معاونت( در سال 93 - 95) در زمینه های مختلف؛ روند پایش مواد معدنی غیر سمی در آب آشامیدنی شبکه توزیع شهری و روستایی استان، کنترل کیفی کلرسنجی آب استخرها، نتایج حاصله از فعالیت های برنامه بهداشت آب و فاضلاب، گزارش طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، کنترل و مبارزه با دخانیات و بهداشت بیمارستانها و مراکز درمانی سطح استان پرداخت.

رئیس گروه و استاد گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این همایش با بیان اهمیت بهداشت محیط ، گفت: 23 درصد مرگ و میرهای جهان مرتبط با عوامل مؤثر محیطی می باشد که باید با پرهیز از انحراف در بخش آموزش و اجرایی به شناسایی این عوامل، پیشگیری و کنترل آنها پرداخت.

دکتر مقداد پیرصاحب بر ضرورت آموزش و آشنایی کودکان با مسائل بهداشت محیطی از همان دوره مهد کودک، کسب مهارت های لازم جهت شناسایی، پیشگیری و کنترل این عوامل در قالب انجام تحقیقات پژوهشی، کارگاه ها و ... در حوزه سلامت محیط، داشتن برنامه ریزی مشخص و تغییر واحدهای درسی گروه بهداشت محیط تأکید کرد.

بیان تاریخچه تشکیل بهداشت محیط ، اهمیت شعار روز جهانی بهداشت محیط 2017، ریزگردها و شرایط ایجاد آن از دیگر مباحث مطرح شده در این همایش بود.

در ادامه این مراسم از نمایندگان فعال ادارات ذیربط سطح استان و بازرسین و کارشناسان نمونه بهداشت محیط دانشگاه با اهداء جوایزی قدردانی شد.

گفتنی است در پایان نیز شرکت کنندگان در این همایش از تجهیزات پرتابل بازرسی بهداشت محیط دانشگاه بازدید کردند.