اعزام تیمهای حمایتهای روانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به مناطق زلزله زده ی کرمانشاه سه‌شنبه، 14 آذر 1396
دوشنبه سیزدهم آذرماه پس از گردهمایی تیمهای حمایتهای روانی از شهرستانهای سنندج، دهگلان، مریوان، قروه و سقز در سالن معاونت بهداشتی، برگه های ماموریت، ابلاغهای معاونت بهداشتی و لباسهای فرم تحویل همکاران گردید.
 محتویات بسته ی خدمتی هم به آنها معرفی شد. خانم باباحاجیانی کارشناس سلامت روان دانشگاه، نحوه ی غربالگری افراد دارای علایم استرس حاد در منطق زلزله زده را به صورت مفصل و کاملا عملی  برای اعضا ارایه نمودند. پس از آن توسط آقای وفایی و با مشارکت اعضا، مروری بر نحوه ی بکارگیری انواع تکنیکها در کنترل افکار مزاحم, برانگیختگی و اجتناب انجام پذیرفت.

اعضای تیمهای حمایتهای روانی، پس از تحویل بسته های خدمتی، روانه ی قصر شیرین شدند. محل اسکان آنها خوابگاهی در قصر شیرین و محل خدمت آنها سرپل زهاب خواهد بود. با آرزوی سربلندی و سرافرازی برای همکاران عزیزمان در این راه مقدس و دشوار ...