(15 الی 21 آذرماه) و روز جهانی حسابدار سه‌شنبه، 14 آذر 1396
به نام خدای حسابگر، حسابدار آسمان و زمین، خدایی که ذخیره‌ای برای مطالباتش ندارد.
دکتر مرادی معاونت توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه علوم پزشکی کردستان هفته حسابدار (15 الی 21 آذرماه) و روز جهانی حسابدار را به همکاران دانشگاه علوم پزشکی کردستان تبریک گفتند: همکاران گرانقدر حسابدار شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کردستان  با سلام و احترام؛ سیستم‌های پویای اداری عناصر تعریف‌شده و ساختار کارایی دارد که هر عنصری در آن به‌مثابه یک منبع تأثیرگذار می‌تواند با به‌کارگیری توان و تجربه، خلاقیت و کوشندگی خود در مجموعه اثربخش و نقش‌آفرین باشد. در این میان حسابداران و متصدیان امور مالی به‌عنوان شاهرگ‌های تغذیه‌کننده و پشتیبان، با دقت نظر، پاک دستی و جدیت؛ اعضای امین و مورد وثوق مجموعه بوده و با برنامه‌ریزی، نظارت و پایش مستمر منابع و هزینه کردها سیستم را زنده و پیش‌رونده نگاه می‌دارند. به همین منظور در این معاونت نیز در راستای اهداف کلان دانشگاه با تأکید بر انضباط پولی، مالی و برای اینکه بتوانیم جایگاه واقعی حسابداری را بیش‌ازپیش به نمایش بگذاریم باید بدانیم که شفاف‌سازی، ارائه اطلاعات درست، مبارزه با فساد، جلوگیری از سوءاستفاده‌های مالی چه اهمیتی داشته و در تقویت جایگاه آن بیش‌ازپیش کوشش کنیم. بنابراین هفته حسابدار (15 الی 21 آذرماه) و روز جهانی حسابدار بهانه‌ای شد تا این فرصت را غنیمت شمرده و با ارج نهادن به خدمات حسابداران عزیز و گرامی شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه گامی کوچک در راستای قدرشناسی از خدمات آنان برداشته شود، لذا بر خود لازم می‌دانم تا از صمیم قلب این روز خجسته را خدمت شما همکاران گرامی و پرتلاش تبریک و تهنیت عرض نموده و از پروردگار متعال موفقیت، سربلندی و سلامتی را برای همگان مسئلت دارم.