برگزاری سمینار آموزشی مهارتی در زمینه نقشه برداری مغز مختص شرکت کنندگان استان یکشنبه، 26 آذر 1396

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به منظور آشنایی، به روز رسانی و افزایش مهارت پژوهشگران علاقمند، سمینار دو روزه آموزشی- مهارتی در زمینه نقشه برداری مغز مختص شرکت کنندگان استان کردستان در تاریخ 11 و 12 بهمن ماه، همراه با کلاس های تئوری و عملی کسب مهارت در روش های تحریک الکتریکی و مغناطیسی مغز، تصویربرداری و سیگنالهای مغزی با حضور اساتید برجسته هر حوزه برگزار می کند. این سمینار برای واجدین شرایط زیر به صورت رایگان خواهد بود.

•  اعضای هیئت علمی

•  دانشجویان دکتری، رزیدنت ها و دانشجویان سال آخر پزشکی که دارای معرفی نامه از طرف استاد راهنما می باشد.

آدرس: تهران، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بزرگراه جلال آل احمد، پردیس دانشکده های فنی، ضلع جنوبی دانشکده برق و کامپیوتر                 www.nbml.ir  info@             تلفن: 99 - 88225396       فکس: 86093160

www.nbml.ir