دیدار صمیمی نخبگان شاهد با رئیس دانشگاه چهارشنبه، 13 دی 1396

اعضاء نخبگان شاهد با رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سالن شهید رستم پور دانشکده پزشکی سنندج دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این جلسه که با حضور معاون آموزشی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان ، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و اعضای نخبگان شاهد دانشگاه برگزار شد، ضمن بیان جایگاه والا و گرانقدر خانواده معزز شهداء، گفت: فرزندان شهید در قبال این جایگاه و منزلت، مسئولیتی سنگین دارند و باید در راستای پیشرفت دانشگاه و جامعه بعنوان الگویی در زمینه های مختلف برنامه ریزی های راهبردی، سیاستگزاری و استراتژیک نقش مؤثری ایفا نمایند.

دکتر سیامک واحدی افزود: مسئولیت های مهم دانشگاه  را به کسانی واگذار می کنیم که در وهله اول دارای شایستگی، تعهد و مبانی اعتقادی صحیح بوده و پس از درنظرگرفتن تخصص و خصوصیات مناسب فردی با اولویت دادن به خانواده های شهداء اقدام می نماییم.

وی با اشاره به فرصت اندک انسان برای عبادت و خدمت به بیان انتظارات خود از اعضای نخبگان شهداء پرداخت و از آنان خواست که با دستیابی به موفقیت در زمینه های مختلف معنوی، پژوهشی، علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به عنوان الگویی برای فرزندان و دانشجویان خود عمل نموده و سبب ارتقاء دانشگاه در بین سایر دانشگاه های سطح کشور و دنیا گردند.

در ایتدای این نشست نیز مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر موضوع وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: اگر در اوایل انقلاب این موضوع بصورت شکلی مطرح گردیده اکنون این دو مجموعه باید وارد معنای عمیق تری شده و ارتباط محکم تری با یکدیگر داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین عارضی افزود: نظام جمهوری اسلامی از از این دو مجموعه انتظار دارد با همکاری یکدیگر مشکلات حوزه اقتصادی و نظام بانکی کشور را حل نمایند.

وی با اشاره به فرار مغزها بعنوان چالشی برای جامعه و در کمین بودن دشمنان اسلام جهت سوء استفاده از نقاط ضعف مسلمانان ، از نخبگان شاهد و ایثارگر خواست تا همانند دوران دفاع مقدس با همان روحیه از خودگذشتگی و تربیت دانشجویان ایثارگر براساس مفاهیم و مبانی اعتقادی درست در مقابل دشمنان ایستادگی و به مبارزه برخیزند.

در پایان این نشست هریک از اعضای نخبگان شاهد حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.