پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری هفتمین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال 97

هفتمین کارگروه پیشگیری و مقابله با محصولات سلامت محور قاچاق در مورخ 03/10/1397 با ریاست دکتر بابک قطبی معاون محترم غذا و دارو و با حضوردبیر کمیسیون برنامه ریزی وهماهنگی ،نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با برچسب گذاری محصولات خوراکی و آشامیدنی و برچسب اصالت کالاهای سلامت محور

در راستای اجرای برنامه های عملیاتی و آشنایی عموم جامعه با برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگر رنگی تغذیه ای و نیز برچسب اصالت کالاهای سلامت محور، دوره آموزشی یک روزه ...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش اسیدهای چرب ترانس در صنوف و صنایع غذایی

کارگاه آموزشی با عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس در صنایع غذایی و صنوف " با موضوعات ساختار اسیدهای چرب، کنترل ایزومر ترانس با تغییر شرایط واکنش هیدروژناسیون و کاتالیزوهای هیدروژناسیون با تدریس دکتر فردین میراحمدی عضو هیئت علمی دانشگاه ...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان اصول بهداشت در طب سنتی (بومی کردستان )

اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو با همکاری شرکت شفای کردستان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان اصول بهداشت در طب سنتی (بومی کردستان )و تأثیر آن بر روند بهبود بیماران و پیشگیری از بیماری ها جهت ...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری کارگاه یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروهای گیاهی جهت کادر درمانی بیمارستان قدس

اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی یک ...

چهارشنبه 5 دی 1397

آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای ( چراغ راهنمای تغذیه ای ) در مدارس سنندج

کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با حضور در مدارس...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری کارگاه اصول آشنایی با محصولات تراریخته و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی

کارگاه اصول آشنایی با محصولات تراریخته و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی با تدریس آقای مهندس محمد غفوری ( کارشناس ارشد گیاه پزشکی )، کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی ...

شنبه 3 آذر 1397

برگزاری ششمین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال 97

ششمین کارگروه پیشگیری و مقابله با محصولات سلامت محور قاچاق در مورخ 26/08/1397 با ریاست دکتر بابک قطبی معاون محترم غذا و دارو و با حضوردبیر کمیسیون برنامه ریزی وهماهنگی ،نظارت بر مبارزه ...

شنبه 3 آذر 1397
مطالب مفید حوزه دارو

آنفلوانزا

آنفلوانزا یک عفونت ویروسی است که همراه با شیوع بیماری های...

نحوه مصرف دارو ها در ضمن روزه داری

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

اگر با موارد مسمومیت در خانه یا سفر برخورد کردیم، چه باید بکنیم؟

در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.