بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

بازدید سرزده معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شهرستان کامیاران

روز چهارشنبه 18 اسفند ماه سال 1395 ، معاون غذا و دارو استان کردستان به همراه مدیر نظارت بر دارو ...

چهارشنبه 25 اسفند 1395

برگزاری چهارمین جلسه ستاد توزیع دارویی سال 1395 معاونت غذا و دارو کردستان

چهارمین جلسه ستاد توزیع دارویی معاونت غذا و دارو کردستان در مورخ 95/12/15 با حضور معاون غذا و دارو، رؤسای انجمن داروسازان...

چهارشنبه 18 اسفند 1395

کارگاه آموزشی نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

کارگاه آموزشی نانو تکنولوژی در صنایع غذایی در مورخ 8/12/95 با حضور مسئولین فنی کارخانجات و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی...

یکشنبه 15 اسفند 1395

جلسه هماهنگی برنامه کنترل و پیشگیری P.K.U

جلسه هماهنگی برنامه کنترل و پیشگیری P.K.U در مرکز درمانی آموزشی بیمارستان بعثت این استان برگزار گردید...

یکشنبه 8 اسفند 1395

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ارائه خدمات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ایام تعطیلات نوروز 1396

جلسه برنامه ریزی ارائه خدمات نوروزی سال 1396 در معاونت برگزار گردید. در این جلسه به منظور ارائه خدمات به مسافران نوروزی ...

یکشنبه 8 اسفند 1395

تکذیب اخبار منتشر شده در فضاهای مجازی مبنی بر استامینوفن های کشنده

دکتر کامبیز حسن زاده عنوان کرد عموم مردم شایعات این چنینی که هر چند وقت یکبار در بین مردم و شبکه هی مجازی پخش می شود را باور نکنند...

دوشنبه 2 اسفند 1395

سخنرانی معاون غذا و دارو در مورد تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها

دکتر کامبیز حسن زاده معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان روز سه شنبه مورخ 12 بهمن در جلسه ...

شنبه 23 بهمن 1395

کارگاه آموزشی فارماکوویژیلانس

کارگاه آموزشی فارماکوویژیلانس صبح روز پنجشنبه 951107 در مرکز پزشکی آموزشی و درمانی توحید و با حضور...

یکشنبه 10 بهمن 1395
مطالب مفید حوزه دارو

برنامه کشیک داروخانه های استان

برنامه کشیک داروخانه های استان در ایام تعطیلات نوروزی....

پیش از عید

توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت در استقبال از عید نورروز...

آسم

یک بیماری التهابی مزمن مجاری هوایی بوده...

بایدها و نبایدها درباره مصرف گیاهان دارویی

در کشور ما با وجود تمامی فعالیت ها و تحقیقاتی که در زمینه گیاهان ...

مسمومیت

مسمومیت عبارت از اختلال و آسیبی که توسط مواد سمی در دستگاههای مختلف بدن...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه

منابع نیترات و نیتریت و اثرات آن بر سلامتی

نیترات و نیتریت در همه جا، محیط زیست، فرآورده های غذایی، سیستمهای فیزیولوژیکی و ...

بررسی فلزات سنگین در آبهای آشامیدنی

اگرچه تعدادی از فلزات سنگین در سلامتی انسان نقش ضروری دارند، اما مصرف بیش از حد آنها تهدیدی برای سلامتی محسوب می شود...

انواع اندیکاتورهای دما- زمان در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند تکنولوژی نوینی است ...

بسته بندی تخم مرغ با قابلیت بازیافت سریع

دورانی که ما در آن در حال زندگی هستیم...

افزایش ماندگاری شیر با فناوری نانو

شرکتی در برزیل که در زمینه ...

معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

باقیمانده آفت کش هادر مواد غذایی:

آفت کش ها به صورت گسترده در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از آفات کشاورزی...

زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه ...

اصلاح الگوی مصرف با نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به برچسب های محصولات غذائی که با رنگ های سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شده اند ...

فرآورده های آرایشی و بهداشتی

واردات محصولات آرایشی به ایران از 3 طریق انجام می گیرد ...

روغن ها و چربی ها

روغن ها و چربی ها ضمن تامین انرژی بدن و ویتامین های محلول در چربی وظایف متعددی در فرآیند تولید مواد غذایی و نیز در محصولات غذایی دارند