پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

آشنایی با ویژگی های شامپو و نحوه مصرف آن

شستشوی موی سر یک تجربه شخصی در سطح جهانی است که مکرراً برای افراد تکرارمی شود...

یکشنبه 1 مهر 1397

برگزاری کارگاه پارامترهای مهم و تاثیر گذار در خواص رئولوژی آرد و غلات

با توجه به اهمیت نان رژیم غذایی آحاد و مردم جامعه و نقش خاص این ماده غذایی در فرهنگ تغذیه ی...

یکشنبه 25 شهریور 1397

اولین جلسه ساماندهی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی در سال 97

اولین جلسه ساماندهی سطح عرضه محصولات شیرینی سنتی با حضور مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان تخصصی اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت...

سه‌شنبه 30 مرداد 1397

برگزاری کارگاه آموزشی بهینه سازی و شناسایی فاکتورهای موثر در فرآیند محصولات غذایی

کارگاه آموزشی بهینه سازی و شناسایی فاکتورهای موثر در فرآیند محصولات غذایی ،با حضور دکتر محمد علیزاده ( استاد تمام و مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی ارومیه ) ،کارشناسان ...

سه‌شنبه 30 مرداد 1397

کارگاه آموزش نحوه آماده سازی و تزریق ماده کنتراست اسکن لوکس

در پی گزارش های ارسالی از مراکز درمانی سطح استان مبنی بر بروز عارضه دارویی ماده کنتراست اسکن لوکس کارگاه آموزش...

پنجشنبه 25 مرداد 1397

برگزاری دومین نشست ستاد توزیع دارو در استان کردستان

دومین نشست ستاد توزیع دارو در سال 1397با حضور معاون محترم غذا و دارو ،مدیر نظارت بر دارو ،مسئول محترم واحد تدارکات دارویی...

پنجشنبه 25 مرداد 1397

برگزاری کارگاه یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروهای گیاهی

به منظور افزایش سهم داروهای گیاهی در نسخ پزشکان ، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های ...

چهارشنبه 17 مرداد 1397

کشف و توقیف بیش از 140 تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته توسط کارشناسان

مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی گفت ؛ با توجه به اخبار واصله و در پی بازدید ...

چهارشنبه 17 مرداد 1397
مطالب مفید حوزه دارو

نحوه مصرف دارو ها در ضمن روزه داری

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

اگر با موارد مسمومیت در خانه یا سفر برخورد کردیم، چه باید بکنیم؟

در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد...

مسمومیت دارویی چیست؟

یکی از شایع ترین و ناگوارترین مسمومیت هایی است که بنا به دلایل متعددی،از مصرف بیش از حد داروهای تجویز شده گرفته تا تداخلات دارویی، بروز می کند...

بیماری آنفولانز

یک بیماری حاد تب دار ناشی از ویروس آنفولانزای A و B می باشد...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.